Hellende & platte daken

Dakwerken Santens uit Evergem

Uw platte dak is ons vak

De hoofdspecialiteit van Dakwerken Santens is platte daken plaatsen, renoveren en herstellen. Wij gaan daarvoor aan de slag met duurzame en waterdichte dakrubbers zoals roofing en EPDM (van het merk Resitrix). Roofing is voordelig, eenvoudig te herstellen en is beschikbaar in talloze kleuren. EPDM is dan weer erg elastisch, past op elke dakstructuur en perfect geschikt voor groendaken

Waarom zou u voor een plat dak kiezen? Allereerst zijn platte daken milieuvriendelijk, ozonbestendig en hebben ze een lange levensduur. Bovendien zijn ze de ideale keuze als u een bijbouw, lichtkoepels of zonnepanelen wil laten plaatsen. Moet uw bestaande platte dak vooraf afgebroken worden, dan helpen wij u er graag mee.

Een dringende herstelling nodig?

Wij schieten meteen te hulp!

Dakwerken Santens uit Evergem

Wij weten raad
met uw hellende dak

Naast platte daken heeft Dakwerken Santens ook ervaring met hellende daken. Geen enkele dakvorm kent geheimen voor ons. Van het traditionele zadeldak tot specifiekere constructies zoals mansardedaken, geen project is ons team te veel.

Qua bekleding bieden wij u de keuze uit diverse soorten dakpannen. Denk daarbij aan leien, sneldekpannen, stormpannen, platen of zink. Als afwerking kan u kiezen voor lichtrijke dakramen of -kapellen. Bij dringende herstellingen (bv. na stormschade) staan wij altijd klaar om u uit de nood te helpen.