Hellende & platte daken

Dakwerken Santens uit Evergem

Een plat dak plaatsen, renoveren of isoleren? Dat kunnen we!

De hoofdspecialiteit van Dakwerken Santens is platte daken plaatsen, renoveren en herstellen. Wij gaan daarvoor aan de slag met duurzame en waterdichte dakrubbers zoals roofing en EPDM (van het merk Resitrix). 

Roofing op een plat dak leggen, is voordelig. Het materiaal is immers eenvoudig te herstellen en is beschikbaar in talloze kleuren. EPDM is dan weer erg elastisch, past op elke dakstructuur en perfect geschikt voor groendaken. Als extra service kunnen we uw dak isoleren met onder andere glaswol, PUR-platen en PIR-isolatie.

Waarom zou u voor een plat dak kiezen? Allereerst zijn platte daken milieuvriendelijk, ozonbestendig en hebben ze een lange levensduur. Bovendien zijn ze ideaal als u een bijbouw, lichtkoepels of zonnepanelen wil laten plaatsen. Moet uw bestaande platte dak vooraf afgebroken worden, dan helpen wij u er graag mee.

Uw hellende of platte dak laten herstellen?

Wij schieten meteen te hulp!

Dakwerken Santens uit Evergem

Dakpannen & dakramen als afwerking voor uw hellende dak

Naast platte daken heeft Dakwerken Santens ervaring met hellende daken. Geen enkele dakvorm kent geheimen voor ons. Van het traditionele zadeldak tot specifiekere constructies zoals mansardedaken, geen opdracht is ons team te veel.

Qua bekleding bieden wij u de keuze uit diverse soorten dakpannen. Denk daarbij aan leien, sneldekpannen, stormpannen, platen of zink. Als afwerking kan u kiezen voor lichtrijke dakramen of –kapellen. Bij dringende herstellingen (bv. na stormschade) staan wij altijd klaar om u uit de nood te helpen.