Lood-, zink- en koperwerken

Dakwerken Santens uit Evergem

Uw dakgoot bekleden met lood, koper of zink? Opties te over!

Dakgoten zijn erg belangrijk om regenwater af te voeren en als versteviging van uw dakrand. Daarenboven krijgt uw woning zo een verzorgde uitstraling. Dakwerken Santens plaatst, bekleedt en herstelt allerhande types dakgoten zoals hang- en bakgoten.

Als bekleding voor uw dakgoot heeft u de keuze uit de materialen lood, koper en zink. Lood is erg stevig, zink is dan weer vorstbestendig. Koper, tot slot, gaat jarenlang mee en zorgt voor een luxueuze touch. Wij zitten graag met u samen om uw wensen en budget te bespreken.

Uw dakgoot laten vervangen?

Wij schieten meteen te hulp!

Dakwerken Santens uit Evergem

Een lichtkoepel plaatsen, ideaal voor meer daglicht

Wil u meer licht creëren in uw woning? Ga dan voor een lichtkoepel, deskundig geplaatst door Dakwerken Santens. Dankzij de toevloed aan natuurlijk licht daalt uw energiefactuur aanzienlijk. Ons team werkt steeds de beste oplossing uit op maat van uw hellende of platte dak.

U kan voor diverse vormen (bv. rechthoekig of in piramidevorm), materialen (bv. polycarbonaat, acrylaat of glas) en kleuren (bv. glashelder of opaal) gaan. Een opaalkleurige lichtkoepel verspreidt de lichtinval en voorkomt inkijk.